Servicii business

Pentru că suntem pasionați de cafea și de-a lungul timpului am observat mai multe nevoi în acest domeniu, am creat un set de servicii de business care pot fi soluții pentru tine și te pot aduce mai aproape de cafeaua noastră în fiecare zi.

Află mai multe

Servicii business

Pentru că suntem pasionați de cafea și de-a lungul timpului am observat mai multe nevoi în acest domeniu, am creat un set de servicii de business care pot fi soluții pentru tine și te pot aduce mai aproape de cafeaua noastră în fiecare zi.

Afla mai multe

Vânzare și instalare aparatură

Deși am fi tentați să credem acest lucru, o cafea bună nu se naște doar din aromă, gust sau din felul în care este cultivată, recoltată și îngrijită. În cele mai multe cazuri, aparatele pe care le deții deja sau le achiziționezi, precum și măiestria cafegiului, fac diferența între o simplă băutură caldă și o cafea care te face să te întorci mereu la ea.

La Teo’s punem mereu preț pe acest lucru, motiv pentru care toate espressoarele și toată aparatura conexă sunt la cele mai înalte standarde profesionale. Considerăm că nu putem face rabat de la calitate, de aceea suntem mândri să putem afirma că suntem parteneri cu branduri celebre din domeniu, precum La Marzocco, Mahlkönig, Hario sau Marco. Suntem distribuitori autorizați pentru aceste branduri arhicunoscute. De aceea, pentru toate produsele lor, venim cu expertiză specializată, sfaturi și ajutor oricând ai nevoie și garantăm pentru calitatea lor.

Dacă ești decis să îți deschizi o cafenea sau să începi o afacere în domeniu, poate fi o provocare destul de importantă să găsești exact echipamentele care îți sunt necesare și care se potrivesc cu ideea ta de a pregăti o cafea așa cum vrei tu să fie. De aceea, noi suntem aici să îți oferim consultanță în alegerea aparaturii potrivite pentru tine.


Pentru început, îți punem la dispoziție întreaga noastră ofertă de echipamente, pe care o poți găsi aici. Dacă dorești să le vezi cu ochii tăi, să le încerci, să știi cum funcționează - nimic mai simplu! Vizitează-ne la showroom-ul nostru, unde vom bea o cafea împreună și îți vom arăta tot ce vrei să știi! Indiferent ce întrebări ai despre aceste echipamente, vom fi mai mult decât bucuroși să îți răspundem.

Dacă ai ales deja aparatura pentru cafeneaua ta, nu trebuie să-ți faci griji pentru instalarea ei, pentru că ne ocupăm noi și îți oferim traininguri complete despre cum trebuie utilizate aceste echipamente în mod corect. Mai mult, te putem ajuta și cu sfaturi ce tipuri de cafea este bine să folosești sau ce produse conexe să alegi.

Încercăm, prin aceste servicii pe care le oferim, să îi ajutăm cu experiența noastră acumulată de-a lungul a zece ani pe toți cei care vor să înceapă o afacere în domeniu. Dacă și tu ai nevoie de sprijin, nu ezita să ne contactezi și te vom ajuta negreșit.

Image

Office Coffee Solutions

Pauza de cafea de la birou este un moment de socializare de neprețuit pentru angajații tăi? Îi credem pe cuvânt, și noi suntem la fel! Atunci de ce să nu le oferi cafeaua lor preferată chiar la locul de muncă? Sună bine, nu-i așa?

Acum poți să faci acest lucru mult mai simplu decât crezi. Teo’s Cafe te ajută să găsești cea mai bună soluție ca să le oferi angajaților tăi energia necesară pentru o zi productivă la birou, cât și ca să îți primești cum se cuvine partenerii și oaspeții: “Office Coffee Solutions’’. Despre ce vorbim, mai exact?

Îți punem la dispoziție o soluție completă, cu tot ce ai nevoie ca să te bucuri de o cafea excelentă în fiecare zi: îți oferim espressorul, cafeaua și întreaga noastră ofertă de produse (filtre de apa, cafea, lapte, ceai, pahare, paletine, zahăr, etc.). Te ajutăm cu instalarea espressorului și cu traininguri despre cum se folosește acesta, precum și cu sfaturi despre cum să prepari o cafea delicioasă la tine la birou. 

De asemenea, nu trebuie să îți faci griji despre faptul că ai putea rămâne fără cafea, lapte sau oricare alte produse din oferta pe care o punem la dispoziția ta. Tot ceea ce trebuie să faci atunci când crezi că mai ai nevoie de ceva, orice, din gama noastră de produse, este să ne contactezi și noi îți vom aduce la birou tot ceea ce ai nevoie.

Arată că îți pasă de bunăstarea angajaților tăi și oferă-le zilnic un binemeritat moment de răsfăț cu cafeaua de la Teo’s. Noi credem că merită din plin!

Dacă îți dorești o ofertă detaliată pentru serviciul Office coffee solutions, trimite-ne un mesaj!


Barul Teo’s Cafe la evenimente

Evenimentele sunt experiențele care ne fac să ne simțim vii, să simțim că facem parte dintr-o comunitate, dintr-o familie. Sunt momente pe care le împărtășim cu cei dragi nouă sau cu persoane pe care nu le-am întâlnit niciodată, dar acum suntem bucuroși că avem ocazia să îi cunoaștem. Viața noastră este o succesiune de evenimente, iar multe dintre cele de care ne aducem aminte cu drag includ o ceașcă de cafea delicioasă.

Acest lucru este valabil fie că este vorba despre conferințe, târguri, petreceri corporate, festivaluri sau evenimente mai personale și mai apropiate de sufletul tău, precum nunta, botezul copilului sau aniversări. O discuție interesantă la o ceașcă de cafea este ceea ce noi ne dorim să vedem și ceea ce oferim cu ajutorul barului Teo’s Cafe.

Barul Teo’s Cafe îți aduce la evenimentul tău tot ceea ce poți să vezi sau să savurezi și în locațiile noastre fizice: cafea delicioasă, băuturi răcoritoare sau dulciuri, la care adăugăm și oameni care să aducă un zâmbet pe buzele tuturor - barista profesioniști și amabili, gata să te ajute cu orice ai nevoie pentru ca evenimentul tău să fie de neuitat.

Dacă te-am convins, poți să vezi mai jos care este oferta noastră. Ce zici, ne vedem la evenimentul tău și îl facem memorabil?

Image

Cafea la filtru, gata preparată, livrată direct la tine

  • 1 porție - 7 RON
  • Un termos conține 8 porții
  • Comanda minimă: 2 termosuri
  • Prețul include cafeaua proaspăt preparată, pahare de carton, lapte condensat, paletine pentru amestecat și zahăr.
  • Pentru comenzi de minim 250 lei se asigură transportul direct unde ai tu nevoie, iar prețul devine 6 RON/ porție.
Image

Barul Teo’s Cafe la evenimentul tău

Pentru evenimentele cu maxim 500 de persoane punem la dispoziție barul nostru mobil, cu barista specializați și toate cele necesare pentru ca invitații tăi să savureze cea mai bună cafea. În meniu vor fi 3 tipuri de băuturi pe bază de cafea: espresso, caffe latte și capuccino, iar prețul este de 7 lei/ băutură.

  • Suma minimă pentru acest serviciu este de 450 RON/ zi.
  • Meniul se poate personaliza în funcție de dorințele tale.

*Ideal pentru evenimente corporate sau private.

Image

Caravana Teo’s Cafe

Pentru evenimentele cu minim 500 de persoane, în aer liber, montăm caravana noastră, care e defapt un container maritim modificat să arate ca un bar în toată regula.
Pentru acest serviciu se face o ofertă personalizată, în funcție de tipul evenimentului și de cerințe. Dacă ești interesat de acest serviciu, lasă-ne un mesaj.

*Doar pentru evenimente outdoor, ideal pentru festivaluri.

Pentru variantele de mai sus, meniul poate varia, incluzând: băuturi pe bază de cafea (espresso, caffe latte, cappuccino, frappe), ceai, ciocolată caldă, apă îmbuteliată, băuturi răcoritoare, bere sau produse de patiserie și cofetărie de la partenerii noștri locali.

Teo’s Cafe Workshops

Dacă ești în căutarea unei idei de teambuilding mai nonconformiste sau ești, pur și simplu, interesat de cafea și îți dorești să afli mai multe despre aceasta, Teo’s Cafe Workshops este exact lucrul de care ai nevoie. Ne place să credem că a prepara o cafea excelentă este o artă...care se poate învăța! Trebuie doar să-ți manifești interesul și noi suntem dispuși să îți arătăm toate micile trucuri pe care le știm pentru ca tu să te bucuri de cea mai bună cafea chiar la tine acasă!

Poți alege să participi tu însuți la cursuri de inițiere în barista sau poți să propui angajaților tăi un teambuilding la Teo’s, unde aceștia pot învăța cum să-și prepare singuri cafeaua acasă sau pot participa la degustări de cafea organizate de către noi. Îți punem la dispoziție toată logistica necesară, inclusiv Teo's Cafe Concept - Home & Office, primul hub tip showroom din zona Moldovei dedicat în întregime cafelei. Tot ce trebuie să faci, dacă ești dornic să colaborăm, este să ne contactezi și vom stabili împreună toate detaliile.


Nu în ultimul rând, prin Teo’s Cafe Workshops, încercăm să îi ajutăm și pe cei care își doresc să își construiască o carieră în domeniu. Oferim oportunități de dezvoltare și învățare tuturor celor interesați prin organizarea de cursuri de barista recunoscute de SCA (Specialty Coffee Association), una dintre cele mai cunoscute și mai importante autorități din domeniu.

Așadar, dacă ești interesat să participi la unul din cursurile noastre, urmărește-ne pe pagina de Facebook, unde vom anunța atunci când le vom organiza, iar dacă îți dorești să organizezi chiar tu un astfel de curs, iar noi să îl facilităm, trimite-ne un mesaj!

Dacă îți dorești să lucrezi cu noi, apelând la unul dintre serviciile de mai sus, sau ai alte idei la care îți dorești să lucrăm împreună, povestește-ne printr-un mesaj sau e-mail și hai să scriem povești frumoase cu cafea!

Contactează-ne

Dacă îți dorești să lucrezi cu noi, apelând la unul dintre serviciile de mai sus, sau ai alte idei la care îți dorești să lucrăm împreună, povestește-ne printr-un mesaj sau e-mail și hai să scriem povești frumoase cu cafea!

Contactează-ne