Despre Teo’s Cafe

Am clădit acest business cu și despre cafea din 2010, am evoluat și am învățat astfel încât am ajuns într-un punct foarte promițător și cu viziune de viitor. Citește mai jos povestea și istoricul nostru.

Află mai multe

Despre Teo’s Cafe

Am clădit acest business cu și despre cafea din 2010, am evoluat și am învățat astfel încât am ajuns într-un punct foarte promițător și cu viziune de viitor. Citește mai jos povestea și istoricul nostru.

Afla mai multe

Ce înseamnă Teo’s Cafe

Image

Teo’s Cafe înseamnă o echipă de oameni care își trăiesc visul în fiecare zi și care încearcă mereu să exploreze cât mai multe dintre oportunitățile care li se ivesc. Încercăm în fiecare moment să aducem un plus în domeniul în care activăm, precum și în viața comunității din care facem parte. Aceasta este ideea care ne motivează în fiecare clipă -  să creăm un business local care să fie dat ca exemplu de ‘’așa da’’. Noi credem că, într-o bună măsură, am reușit acest lucru până în acest moment.

Suntem un business puternic, bine gândit și construit, care este cunoscut în Iași și nu numai, datorită calității produselor noastre și profesionalismului angajaților noștri. De asemenea, o mare parte a succesului nostru se datorează și respectului pe care îl avem față de clienții și partenerii noștri. Încercăm mereu să facem din această idee de respect mutual piatra de temelie a business-ului Teo’s Cafe și suntem convinși de faptul că aceste principii - calitatea, profesionalismul și respectul sunt absolut necesare pentru o dezvoltare durabilă

Istoric

Teo’s Cafe este o poveste care a început acum 10 ani, iar de atunci întâlnirile unor oameni pasionați de cafea, la o cafea, s-au transformat dintr-un vis într-o idee de succes. Această idee a ajuns acum, aici, la tine. Suntem mândri că am putut să facem acest lucru posibil pentru comunitatea din care facem parte, pentru oamenii din Iași și pentru orașul nostru minunat, un loc cu un spirit nemuritor, în care aroma de cafea se împletește perfect cu mirosul de flori de tei și cu agitația specifică a unui oraș plin de vitalitate și tinerețe.


Din experiențele acestor zece ani nu putem decât să privim în urmă și să ne dăm seama că am învățat multe lucruri despre ceea ce presupune o afacere muncind zi de zi, iar aceste experiențe ne-au ajutat să implementăm un model de antreprenoriat bazat pe respect mutual, profesionalism și corectitudine. Ne-am dorit să evoluăm mereu, de aceea toate lucrurile pe care le-am construit până acum considerăm că sunt solide și bine gândite. De la cele 8 locații Teo’s Cafe To Go deschise până acum în Iași și până la primul hub tip showroom din zona Moldovei dedicat în întregime cafelei, Teo's Cafe Concept - Home & Office, toate acestea sunt dovezile unui vis la care am muncit din greu, un vis care, sperăm noi, este acum un exemplu de business bine gândit și făcut.

Nu avem nici un plan să ne oprim, însă. În schimb, avem dorință de a reuși, putere de a lupta, planuri, idei, vise, iar cel mai important lucru care ne motivează este că vă avem pe voi alături. Astfel că povestea trebuie să meargă mai departe, pentru că singura limită pe care ne-am setat-o este linia orizontului.

Image

Teo’s Cafe Business

Teo’s Cafe a fost, încă de la bun început, o idee gândită special pentru oameni. Țelul nostru a fost să îi facem să se simtă fericiți atunci când savurează o cafea delicioasă. Ne-am dorit și ne dorim în continuare ca această idee să se dezvolte, motiv pentru care, dacă ai un plan în direcția aceasta, suntem dispuși să punem umărul la dezvoltarea lui. Suntem alături de tine dacă ai nevoie de ajutor, de sfaturi sau de niște prieteni care să te ajute să ajungi unde ți-ai propus.

Pentru că am observat mai multe nevoi ale clienților în industria cafelei, am pus la cale un portofoliu de servicii de business care pot veni în ajutorul tău. 

Dacă vrei să deschizi o cafenea și ai nevoie de expertiză sau aparatură, suntem aici pentru tine! Dacă vrei să oferi angajaților tăi o cafea delicioasă atunci când sunt la birou, dar ți se pare o mare bătaie de cap să organizezi tot acest proces? Nici o problemă, te ajutăm cu plăcere! Vrei să organizezi un eveniment în familie, unul cu prietenii tăi sau un festival și îți dorești să ai în meniu cea mai bună cafea, preparată de cei mai cool oameni? Barul Teo’s Cafe poate fi acolo! 

Ne gândim mereu la cum putem să vă ajutăm pe fiecare dintre voi, de aceea încercăm să fim o versiune mai bună de-a noastră în fiecare zi - ne dorim să reușești, de aceea îți împărtășim cu drag secrete căpătate din experiența noastră de 10 ani de lucru în domeniu, din provocările  pe care le-am întâmpinat și din lucrurile pe care le-am învățat.

Dacă te regăsești în lucrurile scrise mai sus și crezi că ai nevoie de unul dintre serviciile noastre, poți vedea mai multe detalii pe pagina dedicată serviciilor business.

Vezi serviciile

Dacă te regăsești în lucrurile scrise mai sus și crezi că ai nevoie de unul dintre serviciile noastre, poți vedea mai multe detalii pe pagina dedicată serviciilor business.

Vezi serviciile